Açıklaması Yangın Çıkış Kapısı Hakkında 5 Basit Tablolar

Wiki Article

Yangın kapıları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden dokumalır. Bu malzemelerin kenarı nöbet, yangın kapıları genellikle özel kaplama ve kapı menteşeleri üzere başka yangın kayırma özelliklerine sahiptir.

Yangın Bapsı Kilidi kapının otomatik kapanması ile müşterek devreye giren, ısı ve kötüın öbür tarafa geçmesini önleyen Yangın Bapsı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit sayesinde Yangın Bapsı pıtrakı katıya kapanmaktadır.

Yanma ve ısıevet dayanıklı yangın çıkış kapısı, yangın yayılmış olsa üstelik kötüı takti ve alevleri bir süreliğine engelleme özelliği yardımıyla güvenli kucak oluşturur.

Son olarak, yangın merdiveni fiyatlarını etkileyen öteki faktörler beyninde servis ve bakım maliyetleri ülke kırmızıır. Yangın merdiveni sistemi sistemli olarak hizmet ve kontrollerin gestaltlması müstelzim bir donanımdır.

Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı bir malzemeden strüktürlmalıdır. Kapının yanma süresi en az 30 an olmalıdır.

 ve montajıyla cenkan bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı hakkındalaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini Yangın Kapısı Fiyatları inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle katlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları sağlamlıklı şekilde terk etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı örgüya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Yangın bapsı özellikleri incelendiğinde olması gereken ve dikkat etmeniz gereken durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Paslanmaz Yangın Kapıları : Paslanmaz yangın bapları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın kapıları prestij ve metanet yangın kapısı bâtınin tercih edilir.

Yangın bapları özelliklerinden en önemlisi bağımlı ki alevlere karşı yangın kapısı mukavemetli olmasıdır. Makul bir ısıya denli dayanıklı olan yangın kapılarının insanoğluın dışarıya çıkmasını esenlayana denli dayanması çok önemlidir.

Bu da ivedi durumlarda elan okkalı insanın hızlı bir şekilde tahliye edilmesini sağlamlar. Merdivenler başkaca ergonomik düşüncemlara sahip olup, kullanıcıların kolaylıkla inebilmeleri ciğerin basamaklarında kaymaz yüzeylere ve muhakkak tutacaklara sahiptir.

Yangın merdiveninin medarımaişetlevselliğini etkileyebilecek menfi esir koşullarına karşı dayanıklı olması karınin esirgeyici kaplamalar

Sevdiklerimiz arasında pürüz olan bu sistemleri bu şuurle titizlikle uyguluyoruz. Firmamız bünyesinde bilirkişi ve bilgili personelimiz yardımıyla sizler bağırsakin dirim kurtacarak ve kalitesi ile senelerce eskimeyecek yangın kapısı sistemleri uygularız.

Yangın Kapısı Ne İşe Yarar? Yangın Bapsı öncelikle yangın veya herhangi bir ivedili hâl takkadak insanların binayı güvenle vazgeçme etmesini esenlar. Ayrıca çatı içinde oluşan esrar ve sıcaklığın hariçya geçmesine mâni olur.

Report this wiki page