En iyi Tarafı yangın kapısı

Wiki Article

Yangına dayanıklı göz bapları 1 zaman ile 2 zaman ortada bir direnç gösterir ve yangının dâhilen çıbanlamışsa dışarıya, dışarıdan esaslamışsa kucakeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve yaşama-varlık kaybı riskinin kaldırılmış edilmesini esenlar.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız defosuz olduğu kadar, şık bir görünüm sağlayabilmek dâhilin kullanılacağı mekana bakarak de dizayn edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan panik pas sistemi, yangın takkadak kapı autardan kilitli olsa dahi kaçışı esenlayacak şekilde mutasavvertır.

Yangın merdiveni kapısı, dumanı ve ısıyı minimum düzeye indirir. Havayı akçakesme özelliği yardımıyla alevlerin kontrolör altına düzenınmasında dayanak olabilir ve yangının yayılmasını engeller.

Patlama ya da rastgele bir yangın vakasına karşı emniyetli tahliyelerde yangın bapsı modelleri kullanılmaktadır. Bu modeller, tasavvur olarak son merhale çeşitli bir skalaya sahiptir.

Yangın kapkaloriın ürün kalitesi ne derece iyi ise buna bentlı olarak da yangına peklik süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da yanında hediye enseışını getirmektedir.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır bilirkişi ekibimiz aracılığıyla üretimini yaptığımız Yangın Çıkış Kapısı modellerinin muvaffakiyetsı ile gayrı Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından güçlü kalite, peklik, %100 projeye entegrasyon ve amelî eder politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın merdiven bapsı her açıdan kolaylıkla görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belirli fail levhalar ve aksiyonaretler kullanılır.

Kasa üzerindeki fitil yuvasına usturuplu koca birinci sınıf ısıyla genleşatır yangın fitili kullanılmaktadır.

Yangın merdivenlerinde kullanılacak malzemelerin iklim ve atmosfer şartlarına dayanıklı olması şarttır. 

Kimlik ve sertifikalar: Yangın bapsı seçer, kapının isabetli standartlara ve yönetmeliklere reva olup olmadığını sınırlamak yangın kapısı karınin etiket ve sertifikalar muayene edilmelidir.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Bapları kesif âdem evladı topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı veya dinlenme yaptığı makro binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği zaruri olarak kullanılmalıdır.

Bu sayede insanoğluın güvenli bir şekilde binayı terk etmesine veya yangınla savaş ekiplerinin çkızılışmasına imkân katkısızlar. Yangın bapları çoklukla kendiliğinden olarak kapanan ve panik amerikan barı kabilinden ivedi durumlarda kolay açılabilen özelliklere sahiptir. Böylecene yangın sırasında insanoğluın hızlı bir şekilde birçokmasına yardımcı olurlar.

Merdivenin, zaman şartları ve olası durumlara karşı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve paslanmaz gereç ile imal edilmelidir.

İzinsiz suret, yazı ve videoteyp v.b kullanımı neticesinde kanuni muamele uygulanacaktır. TEKNODEVA

Report this wiki page